Play - Kylie Scott

Deze recensie verscheen als eerste op Carpe Libra

 

Na het lezen van Lick was ik helemaal gek op de wereld die Kylie Scott had geschapen met al haar hunks en leuke personages en wilde meer. Veel meer. Ik was dan ook zeer verheugd toen ik er achter kwam, dat dit het eerste boek in een serie was en ging meteen op zoek naar Play, het volgende deel. Dat bleek ook nog eens in de aanbieding te zijn op Amazon en natuurlijk aarzelde ik vervolgens geen moment: kopen die hap! Zo gezegd, zo gedaan en even later kon ik dan ook Play beginnen te lezen…

Ik werd vervolgens blij verrast toen dit deel over Mal, de superleuke drummer, ging, die we al in het eerste boek hadden leren kennen (was namelijk zonder het lezen van de achterkant begonnen, zo graag wilde ik meer ;) ).  In dit boek is hij nog grappiger en hilarischer dan in Lick. Wat er allemaal niet uit zijn mond komt… Dat is gewoonweg episch. Kan me de laatste keer niet meer herinneren dat ik zo vaak heb gegniffeld om een boek, zo lachwekkend was het. Hieronder een geweldig voorbeeld:

“I called Ev to ask what color you’d want but she started asking questions and then she started yelling and it was just a fucking mess. I can’t be standing in some furniture shop arguing on the phone with some chick, you know? I’ve gotta reputation to consider.

Anne doet geen moment onder voor Mal en zorgt ook voor de meest geweldige oneliners. Ik bedoel wat moet je anders als je huisgenote er met jouw geld vandoor gaat en vervolgens je favoriete idool je huisgenoot wordt, buiten jouw medeweten om? Anne slaat zich hier op een zeer leuke manier doorheen en geeft bovendien ook nog lik op stuk terug! Wat wil je nog meer van een hoofdpersonage :D ?

Het verhaal zelf was net zoals Lick weer zeer verfrissend. Opnieuw kon ik genieten van personages met persoonlijkheid, een goed uitgewerkt verhaal en de vlotte schrijfstijl van Kylie Scott. Ik kan dan ook niet wachten om het volgende deel in handen te krijgen. Op naar de boekwinkel!

CONCLUSIE

Play is een boek dat zelfs leuker was dan het eerste deel. Het gaat over twee hilarische mensen die samen een epic koppel vormen, met een vermakelijk verhaal dat ook minder leuke onderwerpen aansnijdt. Tegelijkertijd is het een goed boek voor als je je lachspieren wil trainen, ook al raad ik in verband met giechel overlast niet aan om dit midden in de nacht te lezen ;)

Source: http://carpelibra.nl/play-kylie-scott