Caszandra  - Andrea K. Höst

Deze recensie vercheen als eerste op Carpe Libra

 

*Diepe Zucht* En zo eindigt met Caszandra ook deze serie… Ik vind het heel jammer om afscheid te moeten nemen van Cass en de Sentari. Er is nog zoveel waar ik wat meer van had willen weten! Gelukkig schrijft Andrea K. Höst nog een lang epilogue, waardoor we nog iets langer van Cass en haar vrienden kunnen genieten :)

Net als in Lab Rat One gebeurt er in Caszandra een heleboel. Wordt je opnieuw meegesleurd in de wondere wereld die Andrea K. Höst gecreëerd heeft. Vol gebeurtenissen die samenkomen tot een zinderend einde dat zo’n enorme indruk op me heeft gemaakt dat ik het nu nog makkelijk voor de geest kan halen. Ook Caszandra is een boek dat je keer op keer kan lezen om telkens iets nieuws te ontdekken, Andrea K. Höst kan zo gedetailleerd schrijven, fantastisch!

Het was fijn om ook eens een keer over een “echte” relatie te lezen. Een relatie waar beide partijen moeten werken om deze te laten lukken. Geen soulmate of liefde op het eerste gezicht, nee, gewoon een jongen en een meisje die langzaamaan verliefd op elkaar worden. Waar de vrouwelijke hoofdpersoon niet de hele tijd zwijmelt over hoe geweldig “hij” is, 

[spoiler]

behalve als ze haar geheime Kaoren collectie terug kijkt natuurlijk, maar dat is volstrekt begrijpelijk ;) . Ik ben zo blij dat Cass en Kaoren eindelijk een stelletje zijn. Het einde van Lab Rat One had me echt aan het gillen gemaakt. Oh, wat was dat toch geweldig! Ik heb het dan ook meteen een paar keer gelezen en nog steeds smelt ik helemaal van binnen *dromerige zucht* 

[/spoiler]

CONCLUSIE

Met Caszandra heeft Andrea K. Höst een mooi einde geschreven voor een prachtige serie. Ik ben dol op de wereld die Andrea K. Höst heeft gecreëerd met al die geweldige personages. Ik weet zeker dat ik nog vaak naar Cass en haar vrienden zal terug keren, ook al vind ik het een beetje jammer dat er geen nieuwe avonturen komen.

 

Source: http://carpelibra.nl/caszandra-andrea-k-host