Lead - Kylie Scott

Deze recensie verscheen als eerste op Carpe Libra

 

Na Lick en Play was ik heel enthousiast geworden over Stage Dive en Kylie Scott. Ik wilde dan ook dolgraag meteen het volgende boek lezen! Toen zag ik echter dat het volgende deel, Lead, over de zanger zou gaan. Over Jimmy, de broer van David, die nu niet echt een hele goede impressie op me had achter gelaten in de eerste twee boeken. Ik had veel liever Ben’s verhaal eerst gelezen, maar ja, als ik van dat boek wilde genieten zou ik me toch eerst door dit boek heen moeten worstelen. Ik had dus niet echt positieve gevoelens voordat ik aan Lead begon. Ik was er van overtuigd dat Jimmy en ik niet bij elkaar zouden passen en dat ik hem totaal niet uit zou kunnen staan.

Niets was echter minder waar. Er waren slechts drie, DRIE, bladzijdes voor nodig om me helemaal te doen omslaan. Om van Jimmy te gaan houden, om door het dikke schild dat hij op heeft getrokken heen te kijken en de ware Jimmy te ontdekken. Om hem te willen knuffelen, alles beter te maken en te zeggen dat alles goed komt. Wow, wat had ik me in hem vergist! Hij is met stipt mijn favoriete bandlid geworden :)

Het verhaal was ook deze keer heel leuk om te lezen. Net zoals de vorige twee boeken weet Kylie Scott met Lead een heel erg voorspelbaar verhaal om te toveren in iets heel nieuws. In iets totaal anders. In iets wat je totaal niet verwacht. Want natuurlijk verwacht je dat Lena langzaam maar zeker voor Jimmy valt. Ik had echter totaal niet aan zien komen dat, toen ze eenmaal haar gevoelens kenbaar maakte, hij hier helemaal niet blij mee was en vervolgens een plan bedacht om haar van haar gevoelens af te helpen. Hilarisch!!

CONCLUSIE

Met Lead heeft Kylie Scott opnieuw een heel leuk verhaal geschreven, vol onverwachte wendingen en hilarische gebeurtenissen. Met twee hele leuke hoofdpersonages, maar ook alle andere bandleden zijn weer van de partij. Als je van romantiek, hilariteit en knappe muzikanten houdt, dan is dit het boek voor jou :D

Source: http://carpelibra.nl/lead-kylie-scott