Inner Demons  - Sarra Cannon

Deze recensie is als eerste geplaatst op Carpe Libra

 

Inner Demons was zo veel beter dan het eerste deel, Beautiful Demons. Een vervolg dat beter is? Ongekend! Normaal gesproken is voor mij het eerste deel de piek en daalt mijn waardering daarna langzaamaan (of sneller ;) ) bergafwaarts. Niet bij deze serie, oh nee! Vanaf de eerste bladzijde zat ik middenin het verhaal en kon ik mezelf pas losrukken toen ik de laatste letter had gelezen. Heerlijk!

Opnieuw is er een moord gepleegd, opnieuw laat Sarra Cannon ons tot het einde raden wie het is en opnieuw zat ik er finaal naast ;) Geweldig als een verhaal je steeds maar weer blijft verrassen. De demonen waren ook een welkome en leuke toevoeging. Ik ben benieuwd hoe dat in de volgende delen gaat uitpakken!

Harper gedraagt zich gelukkig ook wat volwassener, ook al ben ik het totaal niet eens met haar keuze van vriendje. Wat een ****! Hopelijk ziet ze binnenkort het licht en dumpt ze hem. Maja ze zeggen niet voor niets dat liefde blind maakt... Hopelijk alleen niet zooooo blind...

Conclusie

Inner Demons was een super boek om te lezen en ik kan niet wachten totdat ik het volgende boek in mijn handen krijg. Een boek waarin eindelijk demonen voorkomen, Harper wat volwassener wordt en dat je opnieuw tot het einde laat raden wie nu de dader is. Oftewel een aanrader ;)

Source: http://carpelibra.nl/inner-demons-sarra-cannon