Destiny Binds  - Tammy Blackwell

Deze recensie is als eerste geplaatst op Carpe Libra

 

Als ik kon had ik Destiny Binds nog een extra ster erbij gegeven. Zo ben ik onder de indruk van dit boek. Het duurde even voordat het verhaal op gang kwam, maar eigenlijk was het zo dat hoe meer ik las, des te beter het werd. Tot het spectaculaire, totaal onverwachte, hartverscheurende, 'ik heb dringend tissues nodig', einde. Dat einde blew my mind en liet me bijna verdoofd achter. Alleen al voor het slot raad ik iedereen aan om dit boek te lezen. Tammy Blackwell weet hoe je een verhaal moet schrijven en vooral moet laten eindigen!

 

Achteraf gezien pastte de langzame opbouw perfect bij dit verhaal. Doordat je langere tijd met Scout, Alex en de andere personages doorbrengt, heb je alle tijd om iedereen te leren kennen. Om gebeurtenissen een plaatsje te geven en de informatie die je krijgt toegespeeld te verwerken. Het geeft je vooral meer dan genoeg tijd om na te denken over welke kant het verhaal opgaat. Over wat er nog allemaal gebeuren zal. Iets wat ik altijd super leuk vind om te doen.

 

Nog leuker vind ik het als ik al mijn voorspellingen en verwachtingen uit het raam kan gooien omdat het verhaal een totaal andere richting uitgaat. Dat was echt keer op keer het geval in Destiny Binds. Ik werd continue op mijn tenen gehouden en moest elke keer afwachten wat er nu weer ging gebeuren. Dat zijn de beste verhalen om te lezen! Meer wil ik niet over dit verhaal uitweiden, want dit is echt een boek dat je zelf dient te ervaren. Moet ondervinden. Ik wil alleen nog even kwijt dat het gewoon super in elkaar is gezet en je er echt geen spijt van zal krijgen als je dit boek oppakt!

 

Scout is het perfecte personage om over te lezen. Ze heeft precies de juiste dosis humor en zelfspot. Reken er maar op dat ze je vaak laat lachen. Zeker met haar talent om in de meest gênante en hilarische situaties terecht te komen. Voeg daar haar gezellige en gekke familie aan toe en je hebt pagina’s aan vermaak voor de boeg. Sommige momenten kwamen me heel bekend voor, zeker als het om Angel, het zusje van Scout ging. Ze deden me namelijk denken aan mijn eigen broertjes. Ze zien er altijd zeer schattig en onschuldig uit tot het moment dat ze hun mond open doen :D

 

Conclusie

Destiny Binds is een absolute aanrader. Het bevat een verhaal dat je met elke bladzijde leuker gaat vinden tot een overweldigend einde dat je compleet versteld doet staan. Het bevat Scout, een van de leukste personages waar ik tot nu toe over heb gelezen en haar te gekke familie die voor meer dan genoeg vermaak zorgen. Het is een boek dat te goed is om te laten liggen, dus lees het vooral!

Source: http://carpelibra.nl/destiny-binds-tammy-blackwell